PAKO EKONOMIK
 


1 domain per 1 vit (.com .net .info .biz .org)
Dizajnim i ueb faqes
10 GB disk space
10 GB bandwidth mujore
10 Emaila te lidhur

PAKO BIZNES

 

1 domain per 1 vit (.com .net .info .biz .org)
Dizajnim i ueb faqes
50 GB disk space
50 GB bandwidth mujore
50 Emaila te lidhir

PAKO EXTRA
 


1 domain per 1 vit (.com .net .info .biz .org)
Dizajnim i ueb faqes
UNLIMIT hard disk
UNLIMIT bandwidth
UNLIMIT Emaila te lidhur

Mire se erdhet ne web-designpro.com

 

web-designpro.com  është një Studio për Website Design dhe Web Development në Gjakovë, Kosovë.

A doni faqe interneti tërheqëse estetikisht apo faqe interneti funksionale dhe dinamike? Cilado qoftë kërkesa juaj për faqe interneti profesionale, ju e gjetët zgjidhjen. web-designpro.com është zgjedhja me shumë zgjidhje. Faqe interneti profesionale për një gamë të gjerë kërkesash, duke përfshirë biznesin e vogël dhe të madh.

 

 
 

 

 

web-designpro.com krijon faqe interneti ( website design ), programim dinamik për Website ( Web Development ), Aplikacione në Web ( Web Apps ), Hosting, Domain, Dizenjim Logo (Logo Design),

DOMAIN
.com .net .org  .info  .us
.biz .me  .al  .org  .us
.tv .media .zone .reisen .press
.moda .tech .us.com .club .co
.tel .pro .ws .de .host
.bar .party .work .love .mobi
HOSTING
         
         
         
         
         
         
PUNA JONË
 
 
KONTAKT

Doni faqe interneti? Na kontaktoni:

  • Tel: +377 (0) 44 371 710
  • e-mail: info@web-designpro.com
  • Web: www.web-designpro.com
  • Gjakovë, Kosovë

 

close
John Doe
myprofilepicture
AddressAddress:
150 Lorum Street, Ipsum
AB1234,Lorum Ipsum
View Map
EmailEmail:
johndoe@example.org
PhonePhone:
+12 34 56 78
FaxFax:
+12 34 56 78